Håndverkerpakken

Her har vi samlet en pakke med blader i bimetall, både med og uten titanbelegg. Denne pakken vil dekke de fleste arbeidsoppgaver.

Oppgrader verktøysettet ditt i dag med dette settet, og start neste prosjekt med nye, skarpe sagblader for presise og raske kutt!


Total: NOK 354,00 Førpris: NOK 466,00 inkl. mva.


Inneholder


Pital Multikutterblad Bimetall 28,5x54mm


Antall: 3

Pital Multikutterblad Bimetall 28,5x54mm. Høykvalitets multisagblad, laget i slitesterkt Bi-Metall for overlegen ytelse og holdbarhet. Disse bladene er spesialdesignet for effektiv kutting av treverk, enten det inneholder spiker/metaller eller ikke.
Les mer


Pital Multikutterblad Bimetall 80mm


Antall: 1

Pital Multikutterblad Bi-Metall 80mm. Kuttdybde 16mm. Høykvalitets multisagblad, laget i slitesterkt Bi-Metall for overlegen ytelse og holdbarhet. Disse bladene er spesialdesignet for effektiv kutting av treverk, enten det inneholder spiker/metaller..
Les mer


Pital Multikutterblad Titan 44x57mm


Antall: 1

Pital Multikutterblad Titan 44x57mm Høykvalitets multisagblad, vår topp modell! Laget av Titan belagt bi-metall for økt slitestyrke og levetid. Gir raske og presisekutt. Ikke bekymre deg for spiker i treverk, dette bladet kapper de rett av!
Les mer


Pital Multikutterblad Bimetall 34x40mm Japansk


Antall: 1

Pital Multikutterblad Bimetall 34x40mm Japansk. Høykvalitets multisagblad laget av slitesterkt Bi-metall for økt slitestyrke og levetid. Gir raske og presise kutt. Vellegnet for kapping av treverk, ekstra grove tenner for optimal kutthastighet i treverk.
Les mer


Pital Multikutterblad Bimetall 10x40mm


Antall: 1

Pital Multikutterblad Bimetall 10x40mm. Høykvalitets Multikutterblad laget av slitesterkt Bi-metall for økt slitestyrke og levetid. Gir raske og presise kutt. Vellegnet for kapping av treverk med spiker og andre metaller.
Les mer


Pital Multikutterblad Bimetal 65x42mm Buet


Antall: 1

Pital Multikutterblad Bi-Metal 65x42mm Buet. Høykvalitets multisagblad, laget i slitesterkt Bi-Metall for overlegen ytelse og holdbarhet. Disse bladene er spesialdesignet for effektiv kutting av treverk, enten det inneholder spiker/metaller eller ikke.
Les mer


Pital Multikutterblad Bimetall 65x42mm


Antall: 1

Pital Multikutterblad Bimetall 65x42mm. Høykvalitets multisagblad laget av slitesterkt Bi-metall for økt slitestyrke og levetid. Gir raske og presise kutt. Vellegnet for kapping av treverk med spiker og andre metaller.
Les mer


Pital Multikutterblad Bimetall 65x42mm Japansk


Antall: 1

Pital Multikutterblad Bimetall 65x42mm Japansk. Høykvalitets multisagblad laget av slitesterkt Bi-metall for økt slitestyrke og levetid. Gir raske og presise kutt. Vellegnet for kapping av treverk, ekstra grove tenner for optimal kutthastighet i treverk.
Les mer